Volg de stappen en jij onderneemt anders

Meld je snel en gemakkelijk aan via je
e-mail, Facebook of je LinkedIn profiel. Zo weten wij wie jij bent en kunnen we de resultaten persoonlijk aan je terugkoppelen.

Maak je zakelijk profiel aan zodat wij de vragen die je beantwoord kunnen koppelen aan onze database zodat de Why? app voor ondernemers meer informatie kan verschaffen.

De Why? app bevat open vragen. Vul deze vraag zo accuraat en volledig mogelijk in. De app is bedoeld om je een nieuwe manier van ondernemen aan te leren. Dat gebeurt niet zomaar.

De Why? app bevat ook gesloten vragen. Ben bij het antwoorden eerlijk voor jezelf maar ook eerlijk voor een ander. Alle vragen die worden gesteld zijn van belang voor het resultaat.

Ontvang je persoonlijk resultaat gewoon in je e-mail. Je krijgt een infographic opgestuurd zodat jij snel en gemakkelijk je eigen score kan bekijken. Het doel is om steeds meer richting de inside-out methode van ondernemen te gaan.

Laat veilig je persoonlijke gegevens bij ons achter. Je persoonlijke en bedrijfsgegevens worden alleen gebruikt om de kwaliteit van de Why? applicatie te verbeteren.

Door de Why? applicatie vaak te gebruiken gaat de overgang naar een inside-out methode van ondernemen sneller en gemakkelijker.

Door het gebruiken van de Why? applicatie help je niet jezelf maar ook een andere ondernemers. Door jouw gebruik kan de applicatie alleen maar beter worden.